BRUIDSFOTOGRAFIE

Je huwelijk is een van de mooiste dagen van je leven. Of het nu klein, intiem, of groots en glamour is, het is jullie dag. Ik fotografeer deze dag geheel volgens jullie wensen. Indien mogelijk maak ik daarbij ook gebruik van een drone.

 

Ruim voordat jullie trouwdag is kom ik bij jullie langs voor het kennismakingsgesprek. We kijken dan of er een wederzijdse klik is. Ik vind het belangrijk dat jullie je ontspannen en op je gemak voelen bij mij.
We bespreken dan jullie wensen en ik geef tips waar je aan moet denken richting de dag. We kijken of er al een locatie is voor de reportage en brainstrormen daar anders vast wat over. Als jullie het leuk vinden dat ik mijn drone meeneem om ook foto's vanuit de lucht te maken, dan kijk ik of dat ook kan en mag op jullie locatie.

In aanloop naar jullie dag houden we contact. Soms bekijken we samen de locaties, bespreken nog wat wensen en zo werken we gezamelijk toe naar een mooie herinnering van jullie dag.

De dag voor jullie bruiloft maak ik alles klaar. Ik zorg dat mijn kaartjes leeg zijn, laad de accu's op. Kijk de planning nog eens na. Zorg dat mijn apparatuur goed is. Zo komen we de volgende dag niet voor verassingen te staan.

Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig. Ik maak vele foto's . Soms geposeerd, vaak de spontane momenten. Ik leg alles voor jullie vast, zonder dat ik te veel in beeld ben. Op jullie verzoek fotografeer ik alleen of regel een second shooter.

Na de dag ga ik naar huis om vast de eerste foto's te bewerken. De same date foto's komen dan al per mail jullie kant op. De volgende dag ga ik beginnen om de honderden foto's die ik gemaakt heb nog mooier te maken.

Jullie mogen dan zelf bepalen welke foto's in het album komen. Dit album  heeft 24 pagina's.  Hier kan je maximaal 30 foto's voor aanwijzen die ik mooi ga verwerken in het album. Ook is er de mogelijkheid om een luxe, groot trouwalbum te laten maken. Hier is veel in mogelijk en tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik daar graag meer over en neen ik voorbeelden mee.

Ook worden de foto's nog op een mooie usb- stick gezet en ook deze komt jullie kant op .

Verder werk ik met een contract. Dit geeft het bruidspaar de zekerheid, dat alle gemaakte afspraken ook vaststaan. Ook geeft het jullie de zekerheid, dat er op de dag zelf ook daadwerkelijk een fotograaf staat. Zo hoeven jullie je nergens zorgen om te maken en is alles duidelijk en transparant.

 

 

 

Every love story is beautiful, but yours is my favorite

Ik leg graag jullie mooie dag vast en zorg dat het geheel een mooi verhaal wordt. Hieronder vind je een overzicht van de drie meest voorkomende pakketten. Natuurlijk is ieder bruidspaar uniek, daarom liggen deze pakketten niet vast. Wil je graag dat ik een ander aantal uren op jullie dag aanwezig ben? Heb je andere aanvullende wensen? Ik maak graag een offerte op maat.