Om mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen, doe ik regelmatig mee aan internationale wedstrijden binnen de bruidsfotografie, Op deze manier, leer ik van andere fotografen over de hele wereld en kan ik mezelf steeds weer verbeteren.

Ik ben dan ook trots, dat ik me mag meten met de beste fotografen van de wereld en hiervoor ook beloond wordt met mooie prijzen.

 

De eerste bruiloft van 2024 was weer een prachtige dag. Het bleef droog tot ver in de avond en er was zelfs een zonnetje.

 

Dat moment dat je even alleen maar met elkaar bezig bent. Niet bewust van de fotograaf en je geliefde even helpt met haar jurk. Voor mij zijn dat juist de foto's die ik graag maak.

 

Lekker plezier maken met je vrienden. Dat willen we toch allemaal? Op deze manier maken we de groepsfoto's net een beetje leuker.

In de kasteeltuinen van Arcen zijn prachtige waterpartijen. Bij 1 vijver kwam de mist prachtig omhoog en rolde om het bruidspaar heen. Een magisch moment.

In het prachtige kasteel van Dussen, ademt alles een sprookje uit. In je mooie jurk, uitkijken over de prachtige tuinen en wachten op witte koets met paarden, die je naar de volgende plek zal brengen. 

Hoe leuk is het om tijdens de groepsfoto´s met je vrienden wat lol te maken. Een leuker strijd om dat ene glas bier.

Een jong, vrolijk stel, een blauwe lucht en wat ballonnen waren de ingrediënten voor deze vrolijke foto. Een foto die mij steeds weer blij maakt als ik er naar kijk. 

Helaas had dit bruidspaar niet het mooiste weer op hun trouwdag en moesten we uitwijken naar binnen. Toen we na de shoot naar buiten gingen brak er een klein zonnetje door. Als er dan ook nog een zweefmolen om de hoek staat, dan moeten we hier natuurlijk gebruik van maken.

Wat later op de dag als het langzaam wat donker begint te worden. Een stukje bos, een externe flitser en rookfakkels doen de rest bij deze foto.