Ik zou het heel leuk vinden als je hier een reactie plaats. Dank je wel

Reactie plaatsen

Reacties

daphne en patrick
4 dagen geleden

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. De rust, de grapjes en de professionaliteit van Judith hebben onze dag bijzonder gemaakt.

Jordy en Desiree
10 dagen geleden

Op onze dag regende het helaas veel , we zijn voor de foto's uitgeweken na Monde Verde waar meer mensen op dat moment aanwezig waren en wij als bruidspaar niet echt wetende hoe te kijken en te doen voor een fotomoment, Judith heeft ons een heel vertrouwd gevoel gegeven en met haar grapjes tussendoor viel het ons reuze mee , we begonnen het zelfs leuk te vinden , tijdens de ceremonie is het ons niet eens opgevallen dat ze aanwezig was en foto's aant maken was. De foto's hebben we super snel gekregen en het resultaat mag er zijn , ik kan haar aan iedereen aanbevelen, Judith nogmaals dank voor de mooie foto's

Suzan
3 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring. Ik vond het in het begin heel spannend, wist niet wat ik moest verwachten. Maar Judith is zo lief, hartelijk en spontaan, dat de shoot vanzelf ging. Wat een geweldige ervaring.

tom dekkers
4 maanden geleden

Goede fotograaf. Geduld. Geen haast werk en komt afspraak na

mark manders
5 maanden geleden

Te gekke foto's gemaakt van onze kat. De serie waarin ze staan is the other side. Helemaal blij met deze originele foto's

Moon Keijzer
een jaar geleden

Wij hebben een leuke shoot gehad met onze hond. Wat een geduld. Op haar knieƫn in het natte zand. Plaatjes van foto's geworden.

Geert Merks
een jaar geleden

Wij hebben in een prachtig herfstbos een fotoshoot gehad met mijn gezin en de hond. In 1 woord, alleen maar genoten.

marjan Karel
een jaar geleden

Judith heeft een newbornshoot bij ons aan huis gedaan. Lekker ongedwongen. Zo blij mee.

Manon Schaaps
2 jaar geleden

Judith dank je wel voor de prachtige foto's die je gemaakt hebt.Voor ons een dierbaar bezit geworden