Ik zou het heel leuk vinden als je hier een reactie plaats. Dank je wel

Reactie plaatsen

Reacties

Harry en colinda
6 maanden geleden

Judith je bent een topper we hebben topfoto,s ,mede dankzij jou hebben we een superdag gehad ,veel gelachen en lekker ongedwongen ,we hadden niet anders gewild.
Liefs harry en colinda

leon en linda
7 maanden geleden

Een fantastische fotograaf. Wat waren wij ontspannen op onze bruiloft

Karin en Bart
8 maanden geleden

Judith heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Ze zorgde ervoor dat wij ons ontspannen voelde en dat we totaal niet in de gaten hadden dat er een camera in de buurt was. Super fijn.

Mark en denise
8 maanden geleden

Wij hebben een gezinsshoot gehad en wilde heel graag naar buiten. Helaas was het die dag heel slecht weer. Kosteloos verplaatst een paar dagen later prachtige foto's gemaakt.

carola
8 maanden geleden

ik heb een fotoshoot gewoon en bij bij jufith terecht gekomen op een mooie zaterdag naar uden en prachtige foto's laten maken van judith liefs carola

daphne en patrick
8 maanden geleden

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. De rust, de grapjes en de professionaliteit van Judith hebben onze dag bijzonder gemaakt.

Jordy en Desiree
9 maanden geleden

Op onze dag regende het helaas veel , we zijn voor de foto's uitgeweken na Monde Verde waar meer mensen op dat moment aanwezig waren en wij als bruidspaar niet echt wetende hoe te kijken en te doen voor een fotomoment, Judith heeft ons een heel vertrouwd gevoel gegeven en met haar grapjes tussendoor viel het ons reuze mee , we begonnen het zelfs leuk te vinden , tijdens de ceremonie is het ons niet eens opgevallen dat ze aanwezig was en foto's aant maken was. De foto's hebben we super snel gekregen en het resultaat mag er zijn , ik kan haar aan iedereen aanbevelen, Judith nogmaals dank voor de mooie foto's

Suzan
een jaar geleden

Wat een geweldige ervaring. Ik vond het in het begin heel spannend, wist niet wat ik moest verwachten. Maar Judith is zo lief, hartelijk en spontaan, dat de shoot vanzelf ging. Wat een geweldige ervaring.

tom dekkers
een jaar geleden

Goede fotograaf. Geduld. Geen haast werk en komt afspraak na

mark manders
een jaar geleden

Te gekke foto's gemaakt van onze kat. De serie waarin ze staan is the other side. Helemaal blij met deze originele foto's