Ik zou het heel leuk vinden als je hier een reactie plaats. Dank je wel

Reactie plaatsen

Reacties

Jeroen en Anneke
17 dagen geleden

Onze trouwdag was geweldig. En wat waren we blij dat je erbij was. Je hebt de hele dag mooi vast gelegd en later een prachtig album gemaakt.
Dank je wel.

Eveline en Guno
3 maanden geleden

Judith heeft de foto's gemaakt op onze bruiloft, en niet anders gewend, zijn deze ontzettend mooi geworden. Dank je wel Judith.

bo
3 maanden geleden

Judith heeft foto's gemaakt van onze pup. Wat een geduld en liefde voor dieren heeft ze. Onze pup zat overal behalve voor de camera en toch is het haar met heel veel geduld en respect gelukt om prachtige foto's van hem te maken.

Nicole
4 maanden geleden

Voor onze bruiloft zijn wij via via bij Judith uitgekomen. Wat een spontane vrouw, vriendelijk, lief en heerlijk ontspannen. Mijn man wou geen echte shoot, alleen maar de hele dag door vastleggen wat er gebeurde. Dit heeft Judith gerespecteerd en toch een fantastische mooie foto met alleen ons gezin voor elkaar gekregen. En de foto's worden ook nog eens ontzettend snel geleverd. Top.

Harry en colinda
11 maanden geleden

Judith je bent een topper we hebben topfoto,s ,mede dankzij jou hebben we een superdag gehad ,veel gelachen en lekker ongedwongen ,we hadden niet anders gewild.
Liefs harry en colinda

leon en linda
een jaar geleden

Een fantastische fotograaf. Wat waren wij ontspannen op onze bruiloft

Karin en Bart
een jaar geleden

Judith heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Ze zorgde ervoor dat wij ons ontspannen voelde en dat we totaal niet in de gaten hadden dat er een camera in de buurt was. Super fijn.

Mark en denise
een jaar geleden

Wij hebben een gezinsshoot gehad en wilde heel graag naar buiten. Helaas was het die dag heel slecht weer. Kosteloos verplaatst een paar dagen later prachtige foto's gemaakt.

carola
een jaar geleden

ik heb een fotoshoot gewoon en bij bij jufith terecht gekomen op een mooie zaterdag naar uden en prachtige foto's laten maken van judith liefs carola

daphne en patrick
een jaar geleden

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. De rust, de grapjes en de professionaliteit van Judith hebben onze dag bijzonder gemaakt.