Ik zou het heel leuk vinden als je hier een reactie plaats. Dank je wel

Reactie plaatsen

Reacties

Wouter en linda
8 maanden geleden

2 maanden geleden was onze grote dag en wat is het mooi vast gelegd. Er is zoveel diversiteit in de foto's.
Judith keek mee naar de mogelijkheden en het verliep zo lekker ontspannen. Nooit gedacht dat ik zo graag voor de camera zou staan, maar het voelde meteen heel fijn. Het was een genot om samen te "werken".
Als je een ontspannen maar vooral mooie foto shoot wil....zoek niet verder

Ashley van Loon
een jaar geleden

Judith heeft foto's tijdens onze bruiloft geschoten. En wat prachtig zijn deze geworden. Het is een fijne vrouw om mee te werken. Ze is relaxed, lekker haar zelf en daardoor voelden wij ons ook gelijk op ons gemak. Zeker omdat mijn partner het niet zo heeft met op de foto gaan. Ik zou haar zeker aanraden. Ook wat haar prijzen betreft 😃

Jeroen en Anneke
een jaar geleden

Onze trouwdag was geweldig. En wat waren we blij dat je erbij was. Je hebt de hele dag mooi vast gelegd en later een prachtig album gemaakt.
Dank je wel.

Eveline en Guno
een jaar geleden

Judith heeft de foto's gemaakt op onze bruiloft, en niet anders gewend, zijn deze ontzettend mooi geworden. Dank je wel Judith.

bo
een jaar geleden

Judith heeft foto's gemaakt van onze pup. Wat een geduld en liefde voor dieren heeft ze. Onze pup zat overal behalve voor de camera en toch is het haar met heel veel geduld en respect gelukt om prachtige foto's van hem te maken.

Nicole
een jaar geleden

Voor onze bruiloft zijn wij via via bij Judith uitgekomen. Wat een spontane vrouw, vriendelijk, lief en heerlijk ontspannen. Mijn man wou geen echte shoot, alleen maar de hele dag door vastleggen wat er gebeurde. Dit heeft Judith gerespecteerd en toch een fantastische mooie foto met alleen ons gezin voor elkaar gekregen. En de foto's worden ook nog eens ontzettend snel geleverd. Top.

Harry en colinda
2 jaar geleden

Judith je bent een topper we hebben topfoto,s ,mede dankzij jou hebben we een superdag gehad ,veel gelachen en lekker ongedwongen ,we hadden niet anders gewild.
Liefs harry en colinda

leon en linda
2 jaar geleden

Een fantastische fotograaf. Wat waren wij ontspannen op onze bruiloft

Karin en Bart
2 jaar geleden

Judith heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Ze zorgde ervoor dat wij ons ontspannen voelde en dat we totaal niet in de gaten hadden dat er een camera in de buurt was. Super fijn.

Mark en denise
2 jaar geleden

Wij hebben een gezinsshoot gehad en wilde heel graag naar buiten. Helaas was het die dag heel slecht weer. Kosteloos verplaatst een paar dagen later prachtige foto's gemaakt.