Ik zou het heel leuk vinden als je hier een reactie plaats. Dank je wel

Reactie plaatsen

Reacties

leon en linda
10 dagen geleden

Een fantastische fotograaf. Wat waren wij ontspannen op onze bruiloft

Karin en Bart
20 dagen geleden

Judith heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Ze zorgde ervoor dat wij ons ontspannen voelde en dat we totaal niet in de gaten hadden dat er een camera in de buurt was. Super fijn.

Mark en denise
een maand geleden

Wij hebben een gezinsshoot gehad en wilde heel graag naar buiten. Helaas was het die dag heel slecht weer. Kosteloos verplaatst een paar dagen later prachtige foto's gemaakt.

carola
een maand geleden

ik heb een fotoshoot gewoon en bij bij jufith terecht gekomen op een mooie zaterdag naar uden en prachtige foto's laten maken van judith liefs carola

daphne en patrick
een maand geleden

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. De rust, de grapjes en de professionaliteit van Judith hebben onze dag bijzonder gemaakt.

Jordy en Desiree
2 maanden geleden

Op onze dag regende het helaas veel , we zijn voor de foto's uitgeweken na Monde Verde waar meer mensen op dat moment aanwezig waren en wij als bruidspaar niet echt wetende hoe te kijken en te doen voor een fotomoment, Judith heeft ons een heel vertrouwd gevoel gegeven en met haar grapjes tussendoor viel het ons reuze mee , we begonnen het zelfs leuk te vinden , tijdens de ceremonie is het ons niet eens opgevallen dat ze aanwezig was en foto's aant maken was. De foto's hebben we super snel gekregen en het resultaat mag er zijn , ik kan haar aan iedereen aanbevelen, Judith nogmaals dank voor de mooie foto's

Suzan
4 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring. Ik vond het in het begin heel spannend, wist niet wat ik moest verwachten. Maar Judith is zo lief, hartelijk en spontaan, dat de shoot vanzelf ging. Wat een geweldige ervaring.

tom dekkers
5 maanden geleden

Goede fotograaf. Geduld. Geen haast werk en komt afspraak na

mark manders
6 maanden geleden

Te gekke foto's gemaakt van onze kat. De serie waarin ze staan is the other side. Helemaal blij met deze originele foto's

Moon Keijzer
een jaar geleden

Wij hebben een leuke shoot gehad met onze hond. Wat een geduld. Op haar knieƫn in het natte zand. Plaatjes van foto's geworden.