BRUIDSFOTOGRAFIE

Je huwelijk is een van de mooiste dagen van je leven. Of het nu klein, intiem, of groots en glamour is, het is jullie dag. Ik fotografeer deze dag geheel volgens jullie wensen. Indien mogelijk maak ik daarbij ook gebruik van een drone. Er wordt vaak aan mij gevraagd: wat is je stijl? Het antwoord: Natural. Ik pas mijn stijl aan, aan de locatie. Zo vraagt een oud kasteel een andere belichting dan een bruiloft aan het water. Het bruidspaar kiest voor hun locatie, omdat ze die sfeer fijn vinden. En juist die sfeer, die leg ik vast. Zonder opsmuk, zonder allerlei kleurenfilters, maar gewoon met het spelen met licht en belichting.

 


 

 

 

Ik zorg ervoor dat jullie jezelf kunnen zijn. Jullie hoeven niks te doen wat je niet wil. Geen gekunstelde foto's, maar gewoon lekker ontspannen zoals jullie zijn. Uiteindelijk ben je dan op je best. Als je jezelf bent.

Ik heb ervaring genoeg om jullie mooi op de foto te zetten en om al die momenten vast te leggen die er op een trouwdag voorbij komen.


 

 

 

 

 

Ik ben er zolang als jullie willen. Dat zijn soms lange dagen, maar dat is geen probleem. Ik sta de hele dag voor jullie klaar.

Vanaf de aankleding totdat de laatste gast naar huis gaat en alles daar tussen in.


Hoe lang duurt het voordat wij de foto's krijgen

Ik weet dat jullie heel nieuwsgierig zijn naar jullie foto's. Daarom zorg ik dat jullie op jullie binnen 24 uur al wat foto's krijgen. Super leuk natuurlijk om te zien, maar ook fijn om eventueel al wat te kunnen plaatsen op social media. Want natuurlijk willen jullie zelf aan de buitenwereld laten zien hoe mooi jellie er uit zagen. De overige foto's komen naar 3 weken

Betalen wij reiskosten

Nee, waar ik ook in Nederland of België fotografeer, jullie betalen geen reiskosten.

Hoeveel foto's krijgen wij

Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal uur dat ik er sta. Bij de pakketten kan je zien, wat het minimaal aantal foto's is.

Is een pakket verplicht

Nee hoor. Een pakket is om een indicatie te geven. Je betaald alleen de uren dat ik ook op jullie bruiloft aanwezeg ben. Dat kan zelfs nog op de dag zelf aangepast worden. 

Every love story is beautiful, but yours is my favorite

Ik leg graag jullie mooie dag vast en zorg dat het geheel een mooi verhaal wordt. Hieronder vind je een overzicht van de drie meest voorkomende pakketten. Natuurlijk is ieder bruidspaar uniek, daarom liggen deze pakketten niet vast. Wil je graag dat ik een ander aantal uren op jullie dag aanwezig ben? Heb je andere aanvullende wensen? Ik maak graag een offerte op maat.

Download hieronder de trouwbrochure. Hierin vind je alle informatie

Trouwbrochure Pdf
PDF – 2,8 MB 10 downloads