BRUIDSFOTOGRAFIE

Je huwelijk is een van de mooiste dagen van je leven. Of het nu klein, intiem, of groots en glamour is, het is jullie dag. Ik fotografeer deze dag geheel volgens jullie wensen. Indien mogelijk maak ik daarbij ook gebruik van een drone. Er wordt vaak aan mij gevraagd: wat is je stijl? Het antwoord: Natural. Ik pas mijn stijl aan, aan de locatie. Zo vraagt een oud kasteel een andere belichting dan een bruiloft aan het water. Het bruidspaar kiest voor hun locatie, omdat ze die sfeer fijn vinden. En juist die sfeer, die leg ik vast. Zonder opsmuk, zonder allerlei kleurenfilters, maar gewoon met het spelen met licht en belichting.

 

Ruim voordat jullie trouwdag is kom ik bij jullie langs voor het kennismakingsgesprek. We kijken dan of er een wederzijdse klik is. Ik vind het belangrijk dat jullie je ontspannen en op je gemak voelen bij mij.
We bespreken dan jullie wensen en ik geef tips waar je aan moet denken richting de dag. We kijken of er al een locatie is voor de reportage en brainstrormen daar anders vast wat over. Als jullie het leuk vinden dat ik mijn drone meeneem om ook foto's vanuit de lucht te maken, dan kijk ik of dat ook kan en mag op jullie locatie.

Hoe lang duurt het voordat wij de foto's krijgen

Ik weet dat jullie heel nieuwsgierig zijn naar jullie foto's. Daarom zorg ik dat jullie op jullie trouwdag al wat foto's krijgen. Super leuk natuurlijk om te zien, maar ook fijn om eventueel al wat te kunnen plaatsen op social media. Want natuurlijk willen jullie zelf aan de buitenwereld laten zien hoe mooi jellie er uit zagen.

Betalen wij reiskosten

Nee, waar ik ook in Nederland of België fotografeer, jullie betalen geen reiskosten.

Hoeveel foto's krijgen wij

Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal uur dat ik er sta. Bij de pakketten kan je zien, wat het minimaal aantal foto's is.

Is een pakket verplicht

Nee hoor. Een pakket is om een indicatie te geven. Je betaald alleen de uren dat ik ook op jullie bruiloft aanwezeg ben. Dat kan zelfs nog op de dag zelf aangepast worden. 

Every love story is beautiful, but yours is my favorite

Ik leg graag jullie mooie dag vast en zorg dat het geheel een mooi verhaal wordt. Hieronder vind je een overzicht van de drie meest voorkomende pakketten. Natuurlijk is ieder bruidspaar uniek, daarom liggen deze pakketten niet vast. Wil je graag dat ik een ander aantal uren op jullie dag aanwezig ben? Heb je andere aanvullende wensen? Ik maak graag een offerte op maat.